Elektrische Fietsen

0 1 volgende
Producten per pagina:
Sortering:

Vogue Basic N3
Vogue Basic N3
Vogue Elegance N8
Vogue Premium N7
Vogue Comfort N7 LS
Popal E-volution 10.0
Vogue Infinity N8 M
Vogue E-City N8
Vogue E-City N8
Vogue Galactica Bafang
Vogue Discover N8
Vogue Solution N8
Vogue Basic N3
Vogue Royal N8
Vogue Comfort N7 LS

0 1 volgende

Producten per pagina:

Waarom zou u een elektrische fiets aanschaffen?

De reden om een elektrische fiets te kopen is voor iedereen anders. U wilt naar uw werk fietsen, maar niet bezweet aankomen. U heeft behoefte aan een steuntje in de rug wanneer u uw kinderen meeneemt. U bent minder goed te been en zoekt daarom een fiets waarmee u toch kunt blijven fietsen. Wat de reden voor de aanschaf van een E-bike ook is, voor iedereen hebben wij de ideale elektrische fiets in ons assortiment.

E-Bike motortechniek

Een elektrische fiets kan voorzien zijn van verschillende typen motoren. Binnen deze typen zijn er verschillende topmerken. Zoekt u een elektrische fiets met een middenmotor? Bij ons vindt u de volgende merken motoren:

  • Bosch middenmotor
  • Shimano Steps middenmotor
  • Bafang middenmotor

Actieradius

De ondersteuning van een elektrische fiets wordt aangedreven door de motor. Deze motor wordt weer aangedreven door de accu, welke opgeladen moet worden. De maximale afstand die u met een volledig opgeladen accu kunt afleggen, is afhankelijk van de accu inhoud. Deze accu inhoud noemen we de actieradius. Het kan voorkomen dat de maximale actieradius niet altijd wordt bereikt. De actieradius is namelijk afhankelijk van veel factoren zoals de wind, bandenspanning, uw gewicht enzovoorts.